Onze visie

i4 Real Estate is een holding- en beheersvennootschap die zich toelegt op de verwerving, inrichting, opruiming en herontwikkeling van onroerende goederen met een problematiek.

In de loop van de voorbije jaren werd reeds onder de noemers BROCAP en TREMIS een mooie track record opgebouwd van transacties en realisaties met betrekking tot dergelijk “vastgoed met een hoek af“. De uitdagingen waarmee i4RE wordt geconfronteerd kunnen van uiteenlopende aard zijn, maar situeren zich voornamelijk op ruimtelijk, infrastructureel, milieu, financieel en/of juridisch vlak.

i4 Real Estate opereert als vlaggenschip onder het partnermodel, wat garant staat voor een persoonlijke en gedreven aanpak.

De stichters-vennoten (Peter Vanneck, Guy De Clercq en Kristof De Smet) hebben, elk vanuit hun eigen competentie, een jarenlange ervaring in analyse, selectie, acquisitie, financiering, structurering en beheer van complexe vastgoedprojecten. Samen met de investeerder en een team van senior deskundigen worden diverse interessante investeringsopportuniteiten aandachtig bestudeerd en gescreend alvorens tot een beslissing wordt overgegaan. Elke investering wordt daarna optimaal gestructureerd, steeds het volledige ontwikkelingstraject indachtig zijnde. De investeerder krijgt vooraf ook een duidelijk perspectief omtrent doorlooptijd, verwachte rendementen en exit.